Yeşiloba Özel Eğitim Anaokulu
YEŞİLOBA MAH. 46168 SK. YEŞİLOBA ANAOKULU BLOK NO 54 SEYHAN / ADANA

VİZYON

izyonumuz özel gereksinimli bireylerin erken eğitime ulaşmalarını sağlamaktır. Eğitim programlarımızın oluşturulmasında hedeflediğimiz nokta çocukların yetişkinlikte tam bağımsız bireyler olabilmeleridir. Kurumumuz etkililiği bilimsel araştırmalarla ortaya konmuş uygulamaların eğitim ortamlarında doğru şekilde kullanılmasını amaçlamaktadır.

MİSYON

Önceliğimiz çocuklarımızdır. Çocuklarımızın yararına olmayan hiçbir etkinliğe kurumumuzda yer verilemez. Zamanın etkili ve verimli kullanılması esastır. Özel eğitim uygulamaları alanında uzman akademisyenler tarafından yürütülmelidir. Okulumuzun bünyesinde özel eğitim alanında bilgisi ve deneyimi olan öğretmenler yer alır. Ailelerimiz en büyük paydaşımızdır. Eğitimlerimizde aile işbirliği ön plandadır. Çocuk gelişimi bir bütündür. Çocuklarımızın bilişsel gelişiminin yanı sıra psikolojik sağlıkları ve fiziksel sağlıklarını desteklemek de görev ve sorumluluklarımız arasındadır. Sağlıklı beslenme ve hijyen okul öncesi eğitiminin bir parçasıdır. Çocuklarımızın gerek fiziksel gerek bilişsel gelişiminde spor aktiviteleri önemli bir yere sahiptir. Müzik ve drama çalışmaları gelişimde destekleyici bir role sahiptir.

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli